Ego Girl

2 februari 2010



Har precis läst ett x antal sidor i boken "Ego Girl" av Carolina Gynning. SHit va mycke hon har vart med om asså. Bra bok iallafall, rekomenderar den stark för er som tycker Carolina är grym!




Idag har Elin vart på förskolan mellan 8-11 vilket beyder att hon sov midda här hemma. Klockan 2 kom Tina och Melvin och hälsade på. Melvin och Elin lekte som vanligt och vi tog oss en liten fika me kex,kaffe och julmust:)
Fick även en jättefin bukett me blommor av bästaste Tina! Tack vännen!

      

Ni får ursäkta bilderna men tog dom med webcamen :P hehe

Imorgon är Elin på förskolan mellan 8-14, lång dag imorgon men det brukar gå fint. Idag hade Elin förresten gått på toa och pottan 2 gånger på förksolan, inte för att hon fick ut nått men ändå skulle hon torka sig med papper och sen tvätta händerna. Hon brukar göra så här hemma med, får hoppas hon fattar vad hon ska göra på pottan snart så man slipper blöjorna :)
Jag och Tina ska nog ta en sväng till tanum imorgon om vädret tillåter, snöar ju som fasiken ute. Jag hoppas på att snön försvinner snart, är ganska trött på den nu.
När jag och pappa körde ner Elin till skolan imorse så fräste vi ner i ett dike precis i infarten till hyreshuset, men vi fräste upp igen utan nån hjälp. Är ju så sjukt halt ute!

Ihelgen kommer bästaste Pörni och vi ska kolla på bio, snabba cash blire :)




Nu blire snart sängen för min del, är så jäkla trött!

Talas



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha tog du kort på en fjuttiga buketten!! haha

2010-02-05 @ 20:30:57
Postat av: Marielle

haha jaa klart,jättefin ju!

2010-02-05 @ 21:32:22
URL: http://marriboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0