GE MIG VÅR!

24 februari 2010



Så då börjar den här dagen lida mot sitt slut. Jag har precis hämtat upp tvätten ifrån tvättstugan, gött och ha de gjort.
Imorgon ska Elin vara på förskolan mellan 11 och halv 5 för att jag ska till tanum på jobbklubben. Känner verkligen inte för att åka dit men måste för annars får jag inga pengar.. Bara och bita ihop och vara glad.
Ska ju tydligen börja snöa imorn me, 5- 10 cm till ska de komma. SNälla nu får de väl vara nog me denna snö, vi har ju så de räcker och blir över. GE MIG VÅR!!


Nu ska jag snart lägga mig och nana.

Talas




Mörni saknar sin Pörni <3

vart tar tiden vägen?

24 februari 2010



Tupperwarepartyt igår var trevligt som tusan! Kul att de kom några folk iallafall:P Och några var köpsugna vilket resulterade att jag som värdinna fick lite gåvor:) gillar't :)

Idag är de förresten exakt en månad till Elin fyller 2 år. Shit asså, vart tar tiden vägen?


Nu ska jag snart bege mig ner mot förskolan och hämta Elin.
Sen fortsätta me tvätten...


Talas senare

Tupperwareparty!

23 Februari 2010



Hallå.

Har lämnat Elin på förskolan för en liten stund sedan.Hon gick bara rätt in och började leka. De är min tös de :)

Snart ska jag och mamma iväg och handla lite mat och grejs för ikväll. Ikväll ska jag nämligen ha tupperwareparty :) Vi blir 7 stycken sammanlagt, deska bli roligt.

Uppdaterar senare!
Nu ska jag fräsa och handla!

Talas



bild lånad från
http://tuppers.com/images/tupperware1.jpg

Elin<3

19 februari 2010


Nu är de du och jag Elin, BARA du och jag mot världen!


Elin är mitt allt!


Jag lämnar dig aldrig, du är mitt allt!

finner inga ord..

18 februari 2010



Jag finner inga ord.. känns som om jag är helt tom.. snälla, ta tag i de bara..






Älskar dig Elin! Du är mitt allt!

Svininfluensan

17 februari 2010



Hallå i stungan

Igår förrgår åkte jag och Elin till tanumshede och hälsade på Johanna och Alicia. Vi gick till öppna förskolan där de var en del folk, alltid lika roligt :) Innan vi gick till Johanna och Alicia gick vi till kvarterskliniken som de så fint heter så Elin fick andra sprutan mot svininfluensan. Igår morse hade hon feber och fick vara hemma från förskolan men idag var hon pigg som en mört och nu befinner hon sig på förskolan :)

Jag har precis varit på arbetsförmedlingen och hoppas att man snart får jobb. Min handledare ringde till systembolaget i munkedal och till sportshoppen i grebbestad får la se hur de går.
Om de är någon som vet nått jobb som är ledig så hör av er till mig :)

Idag är de onsdag vilket innebär tvätt och städ dag. Jag ska snart bege mig ner till tvättstugan och se om de är någon som tvätt annars börjar jag lite tidigare så man slipper hålla på att tvätta hela natten.

Idag blir de till att gå ner och hämta Elin i det fina vädret :) Gillar't!


Har förtillfället inget mer att skriva men återkommer nog ikväll.


Talas





GE MIG!!

shit,de va ett tag sen..

11 februari 2010



Shit som sagt, de va ett tag sen. Blogg.se har cepat loss för mig så jag inte har kunnat logga in på några dagar men har också haft lite bloggtorka, sorry de ska bli ändring på de..


Förra helgen va iallafall pörni här och vi va i uddevalla och kollade på bio, snabba cash blev de, mycket bra film. Efter filmen drogvi brumbrumen upp till Puff som nyss fyllt år så vi gavhenne en liten paket, två biobiljetter och en stor kartong med popcorn :) Sedan fräste vi hem och drack nått glas vin sen la vi oss i sängen och prata som bare den! Så mysigt!

Annars har jag inte gjort så mycket faktiskt, typ vart ute och åkt pulka med Elin, träffat Tina och Melvin, vart på öppna förskolan i tanum med Johanna och Alicia, de va trevligt.

På måndag ska jag på afropowerdance tror jag de heter i tanum med Johanni, hoppas på att de är kul :) För då kommer jag gå fler gånger. Jag har faktiskt börjat lite smått och träna nere i "pappas gym" som han har i källaren, haha. De består av en träningscykel och en maskin man kan träna armar och ben i. De ska användas flitigt nu har jag bestämt, är trött på min kropp nu och ska ta tag i detta nu.

Imorgon kommer Pörnilove och ska vara här i helgen, vi ska kolla film, mysa me Elin å bara hade gott :)

Förresten glömde nästan att berätta att Elin kissade på pottan idag på förskolan :D *stolt mamma* :)

Nu blire sängen!

Talas


Elin är mitt allt!

Mitt allt

torsdag..

4 februari 2010



Vill börja med att säga GRATTIS till Puffen som fyller år idag! Grattis min vän!

Idag har Elin vart på förskolan mellan 8 och 1. Efter förskolan drog jag å Elin till Tina och Melvin där bjöds de på pannkakor! Mums! Efter pannkakorna va de kaka och kaffe,mycket gott och mycke trevligt sällskap! :)

Elin var trött när vi hade vart och ätit nere hos mamma och pappa så jag fick gå upp och lägga henne vid 8, och hon slockna direkt! Jag passade på att baka bröd, morotsbröd blev de! älskar't! Så sitter just nu och äter nybakt bröd med hemmagjort tonfiskröra! Gött är bara förnamnet!
Har tillbrigat min kväll i köket idag, vilket betyder att jag inte har kollat på tvn på heela kvällen, rätt gött faktiskt!



Asgott bröd som ni måste testa!

Nu blire sängen!

Talas

VILL HA!!!

Dessa skor vill jag ha, kostar 598:- och kommer från have2have.se!
Ingen snäll själ som kan ge mig dom? (A)


Ego Girl

2 februari 2010



Har precis läst ett x antal sidor i boken "Ego Girl" av Carolina Gynning. SHit va mycke hon har vart med om asså. Bra bok iallafall, rekomenderar den stark för er som tycker Carolina är grym!




Idag har Elin vart på förskolan mellan 8-11 vilket beyder att hon sov midda här hemma. Klockan 2 kom Tina och Melvin och hälsade på. Melvin och Elin lekte som vanligt och vi tog oss en liten fika me kex,kaffe och julmust:)
Fick även en jättefin bukett me blommor av bästaste Tina! Tack vännen!

      

Ni får ursäkta bilderna men tog dom med webcamen :P hehe

Imorgon är Elin på förskolan mellan 8-14, lång dag imorgon men det brukar gå fint. Idag hade Elin förresten gått på toa och pottan 2 gånger på förksolan, inte för att hon fick ut nått men ändå skulle hon torka sig med papper och sen tvätta händerna. Hon brukar göra så här hemma med, får hoppas hon fattar vad hon ska göra på pottan snart så man slipper blöjorna :)
Jag och Tina ska nog ta en sväng till tanum imorgon om vädret tillåter, snöar ju som fasiken ute. Jag hoppas på att snön försvinner snart, är ganska trött på den nu.
När jag och pappa körde ner Elin till skolan imorse så fräste vi ner i ett dike precis i infarten till hyreshuset, men vi fräste upp igen utan nån hjälp. Är ju så sjukt halt ute!

Ihelgen kommer bästaste Pörni och vi ska kolla på bio, snabba cash blire :)




Nu blire snart sängen för min del, är så jäkla trött!

Talas



RSS 2.0