sorry..

31 januari 2010



Har inte bloggat på några dagar nu,har vart lite mycket att stå i känner jag och har inte riktigt kännt för att blogga. Blogg.se har också krånglat lite för mig såjaghar inte kunnat komma in på min sida men nu ska jag försköa sammanfatta vad som har hänt dom senaste dagarna.


I torsdags va ja bara hemma och tog de lugnt, ringde till försäkringskassan för att jag inte hade fått mitt bostadsbidrag och tanten i andra änden sa att dom hade mycket att göra nu i januari och att dom inte skickat ut någon blankett och att jag va tvungen och åka till närmaste försäkringskassakontor så jag kunde skriva på dom papperna. Hon sa att jag skulle åka till kungshamn för att få bostadsbidrag för januari månad, hur i hela friden ska jag ta mig dit tänkte jag. Usch för försäkringskassan...
På fredagen lämnade jag Elin på förskolan på morgonen och sedan tog jag tåget in till strömstad där jag skulle lyssna på nån information på arbetsförmedlingen. Informationen handlade om en utbildning inriktat mot serviceyrken. Får se hur de blir me de, måste prata me min handledare på arbetsförmedlingen först. Som sagt va jag ju tvungen och fixa papper angående bostadbidragoch såg att arbetsförmedingen i strömstad hade försäkringskassan precis vägg i vägg så jag passade på och fixa papper där, sicken tur! Men måste åka in imorgon och lämna lite lappar angående inkomster och shit så får hoppas de går bra :)
På fredakvällen kom Ellika hit och vi drack vin, spelade kort och tjöta :)
I lördags va jag ute me Elin en liten sväng, hon drog sin pulka och i pulkan la hon Ior och drog runt :)
På kvällen kom Tina och Lisa hit, var en urtrevlig kväll med vin,grogg och många skratt! Vi prata om allt! De måste vi göra om snarast!

Idag har jag bara tatt de lugnt, kollade på sommaren me Göran och får säga att den va grymt rolig! =)
De blev pizza från shala till kvällsmat ikväll, gott var de :)

Nu ska jag kolla lite på tv och slappa.

Talas!

 

De finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder =)

27 januari 2010



Ja dagen började med att pappa körde ner mig och Elin till förskolan så vi slapp och gå ner. Elin knallade in utan att säga hejdå och började leka direkt som hon brukar göra=) Jag fräste hem och grejade lite här hemma. Klockan 2 gick jag ner i pissregn och blåst och hämtade Elin me barnvagnen. Gick knappt att gå i den j*vla snön och att de regna hjorde ju inte saken bättre. va typ isgata överallt och va nära på att ramla ett x antal gånger men jag kom iallafall ner och hem. De finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder :)

Var förresten iväg förut och hämtade ut mitt paket från HM. Jag kommer behålla alla saker jag beställde kommer bild senare.

Just nu sitter jag och smuttar på en underbart god smothie, ikväll innehåller den: hounungsyoughurt,mango och hallon :) mums!! här nedan finner ni en fin fin bild på'n!



Nu ska jag avnjuta min smothie och kolla om de går nått skoj på tvn.

Talas

Jag är med i en tävling!!

Jag är med i en tävling på Fokis  blogg! (www.fokis.se).
Jag tävlar om att vinna ett namnhalsband från Betties Galleria, (
www.bettiesgalleria.com)
Var med och tävla du med! :)

Uppdaterar senare!



jag tycker inte om västtrafik..

26 januari 2010



USCH,FY OCH BLÄ för västtrafik. Jag tycker verkligen inte om deras nya mesiga och framförallt korkade busskort, de funkar aldrig! Jag blir så förbannad! Jag var i tanum idag på mesklubben a iallafall jag skulle ta bussen hem,jag gick på tryckte på plus somman ska innan man lägger på kortet, jag lägger på kortet och jag tror jag är inloggad eller rättare sagt jag var inloggad. Nä tro inte på fan att busscaffisen får värsta rycker och halvt skäller ut mig för att jag gjort fel?!hmm fan säger jag bara, tycker inte om västtrafik för 5 jävla futtiga öre!


Som jag skrev så va de mesklubben idag, vi gjorde inte så mycke som vanligt men men vi ska iallafall träffas två gånger till varav en gång utan våra ledare. Får hoppas på att man får ett jobb snart, kanske få nån praktikplats nånstans så man kan få in en fot så att säga. Annars kanske man flyttar nånstans?


Imorgon ska jag till tanum och hämta ut mitt paket från HM :) Visar kanske bilder senare på vad jag beställt om jag orkar :P


Talas!

Min blivande man...

... fast han vet inte bara om de än :P






Gillar't! ;)


dagen som gått..

25 januari 2010



Hallelåja

Dagen började med att jag lämnade Elin på dagis vid 8. Jag åkte hem och fixade lite här hemma. Vid halv 11 knallade jag ner till förskolan och hämtade Elin, det blev en promenad hem i de fina vädret, de var behövligt :P
Jag slängde ihop en ungspannkaka och Elin åt som en häst sen somnade hon gott :)
Jag satte mig i soffan och kollade på tv och vem ringer inte då om inte min älskade vän Raga! Shit va jag har saknat den tjejen va allt för länge sen jag träffade henne. Hon sa att hon va hemma på raga så hon kom hit en sväng och vi fikade och pratade om alllt! Sedan tog vi oss en sväng till tanum och shoppade lite barnkläder.
Fick tag påett par moccasiner till Elin som hon kan ha på förskolan, hon skulle promt pröva dom när jag komhem och gick stolt och visade dom för sin morfar och morbror :) hehe sötnosen!

Gjorde mig en asgod smothie förut, eller som min vän pörni skrev smothoe! :P haha gullunge!
Nu ska jag snart bege mig till sängen, ska upp tidigt imorgon för att lämna Elin på förskolan klockan halv 8 se ska jag bege mig mot tanum. Imorgon är de sista gången på jobbklubben, får la se vad den har att erbjuda. På fredag bär de antaglige av mot strömstad pånån infogrej om nått.. inte så sugen på att gå men är la illa tvungen.

A ja. nu blire sängen!
Nattinatti




BTW. vem har skrivit denna kommentaren?
"haha jordfräs? du är bara för roooolig! det är väldigt tur att det finns sådana som dig!
du förgyller många personers liv!"
Hade vart kul om du skrev ditt namn :)

Tänk va kul man kan ha me en cam! :P

                         


                    


                    



Jag och Pörni en kväll. Vin, kortspel och en cam! De är livet de!

Älskar dig Pörni!


<3

Ensam..

24 januari 2010



Jaha sitter just nu ensam i soffan och kollar på tv och slösurfar. Elin somnade vid halv 6. Vi satt och myste i soffan och så vips somnade hon på mitt bröst.

De har inte hänt så mycke i helgen för min del. Pernilla kom i fredags eftermiddaoch påkvällen gjorde vi god mat och drack vin och spela kort, de va nice :) Pörni jobbade en sväng på lördagen och sedan kom hon hit när hon hade slutat:) Även denna kväll blev de vin och kortspel! Vi spelade "hej knekt" och tårarna sprutade! Ett gott skratt förlänger livet sägs de ju, shit Pernilla, vi kommer leva LÄNGE! :P
Idag söndag har de inte hänt så mycke, Pörni fräste till jobbet tidigt imorse så iag va de bara jag och Elin här.
Elin, mamma, pappa och jag var ute imorse och tog oss en liten promenad. Elin drog sin pulka en bit sen blev hon trött på de så hon satte sig i pulka och så drog morfar henne den sista biten.

De har som ni läst vart en lugnt helg :)
Imorgon ska Elin till förskolan igen,8-11 :)

Elin är förresten 21 månader idag och om exakt två månader fyller hon 2 år, shit va tiden går fort. Känns som om de va igår jag låg på BB,men de är snart två år sen!

Nu ska jag göra fruktsallad och krypa ner i soffan och kolla vad som finns att se på dumburken!

Ha en trevlig kväll!

/Marielle

Frisk och kry

21 januari 2010



Nu är Elin frisk och kry igen. Gött att de bara var feber hon hade och inget annat, går ju magsjuka här omkring.

Imorgon kommer Pörniboy hit, vi ska laga god mat och tjöta om allt mellan himmel och jordfräs :)
Ja jag har inte så mycke och skriva har ju som sagt bara vart hemma me Elin dom senaste dagarna.

Jo btw, Melvin och Tina var här en sväng förut och vi drack kaffe och tjöta medans barnen lekte :)
Jag ska passa Melvin imorgon medans Tina ska till arbetsförmedlingen, de ska bli kul :)


Hörs imorgon!

Nu blire kvällsmat:)

finner inga ord..önska alla hade en vän som ni=)




Bäst<3

ångest,ångest och åter ångest..

20 januari 2010



Varför finns alkohol? varför? Jag tror fasiken jag ska bli nykterist, är så trött på den här eviga ångesten som kommer smygandes dagen efter. Usch, man kanske ska flytta ifrån all den här skiten här?! Slippa allt, bara flytta till ett ställe där inte en jävel vet vem du är och va just du har i ditt "bagage". De hade vart jävligt gott..




ELIN<3

Elin är mitt allt!

Elin,du är mitt allt! <3


Duracellkanin

19 januari 2010



Hello.
Nu ligger Elin och sover och klockan e bara 6. Hon somnade i min famn som hon gjorde igår kväll och de ahr hon inte gjort på lääänge men de är såå mysigt:)
Elin har forfarande feber men inte lika mycke som imorse,hon har ju fått alvedon så den har la verkat lite.
De blir ingen förskola för Elins del imorgon hon får va hemma och friskna till.
Annars har vi inte gjort så mycke idag, Elin har vart som en duracellkanin och lekt hela dagen.Kan inte fatta var hon får all energi ifrån! shit asså:)

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och kolla om de går nått bra på tvn. Kanske skriver sen, får se påt!

Talas

Ibland önskar jag att jag hade nån..nån som behöver och bryr sig om mig..

19 januari 2010



Aa så känns de just nu.. Har vart vaken sen 4 med magsmärtor som kommer och går. Väckte Elin vid 7 och tyckte hon kändes varm så tog febern och visst hade hon feber, 38.8 så ingen förskola för Elins del idag och några dar framöver. Tyckte de va lite konsitigt när hon somn vid 7 igår kväll, stackars mitt lilla charmtroll. Hon vakna till då vid 7 och ve halv 8 fick hon välling och alvedon så nu sover hon igen.

De är just sånna här dagar som man vill ha nån. Inte så lätt och ta hand om ett sjukt barn när man själv är sjuk. Men men, de är bara att bita ihop, de har jag gjort så många gånger förr..


Talas senareom jag hittar krafter..

Mitt lilla charmtroll

18 januari 2010



Idag har Elin varit på förskolan mellan 8 och 11, när vi kom hem åt vi lite lunch och sen la jag Elin så hon fick sova lite. Hon sov i typ 2 timmar. När Elin sovit klart tog vi oss en sväng bort till Tina och Melvin så ongarna fick leka lite. Är så kul och se på dom små liven. Melvin blir helt galen när han ser Elin, han blir så glad och jag tycker de är kul att dom har växt upp me varann som dom gjort. Vem vet kanske blir ett par när dom blir större :P haha
Dom har iallafall kul me varann och de är de somär huvudsaken. Tina och jag satt och tjöta en stund, va gött och komma ifrån lite.

Förut ikväll fick Elin ta sig ett bad, hon älskar och bada men hon HATAR och tvätta håret. Hon blir helt hysterisk men men de måste göras. Så när jag tvättat och sköljt ur håret va hon som sagt hysterisk och hon tycktenog att jag var världens dummaste mamma så jag tog på henne en blöja och virade en filt runt henne gav henne en nappoch hennes älskade vovve och satte mig i soffan me henne i knät. Efter typ 5 minuter så sov hon! och då va klockan ändå bara sju så hon måste vart jättetrött min lillaprinsessa.Jaggick in ochla henne i sängen och då vakande hon till lite hon fick välling och somnade som en stock igen :) Mitt lilla charmtroll :)

Imorgon blire nog till att umgås me Tina och Mevin en sväng. Sen händer nog inte så mycke mer. De man inte vet de märker man :)

Talas

16 januari

16 januari 2010



Hej du hej!

Igår kväll drog jag ner till Menia i fjällbacka, Anneli var också där. Vi gottade ner oss i soffan och tjöta om allt mellan himmel och  jordfräs. Efter ett tag flyttade vi oss till bordert och spelade chicago :) Jäklit kul var de :)
Kungar vinner alltid ;)

Helgen har förövrigt vart lugn. Har vart hemma me Elin och lekt med henne.
Imorgon är det förskola för Elins del, 8-11. Själv hade jag tänkt ta mig en promenix medans hon är på förskolan men får se hur det är med väder och vind :) Tänkte ju komma igång med träningen lite smått :) Känner att de är behövligt.

Nästa helg ska jag träffa Pörniboy! :D Får se va vi hittar på för bus! ;)

Nä nu blire lite kvällsmat, pommes och nuggets :) mumma!

Talas!

Pöss

:)

15 januari 2010



Idag har jag och Elin tillbringat dagen med Johanna och Alicia. Vi tog tåget till tanum och mötte upp Johanna och Alicia vid hedeskolan. Vi var en sväng på öppna förskolan, barnen lekte och jag och Johanna tjöta.Va inte så många där men de va helt okej. Sen gick vi och handla lite så vi kunde fika hemma hos Johanna. eftersom Elin vart uppe sen halv 8 så fick hon ta sig en middaslur i Alicias säng och hon somnade fort. Va ett tag sen vi träffades så de va kul och ses. Alicia är sååå söt :) Tack för idag Johanni och Alicia,de måste vi göra om snart:)


När vi kom hem så blev de till och äta hemmagjord pizza á la Mårten :) Mumma va de och åt alldeles för mycke men men de är fredag och dessutom vet man inte när man får man nästa gång så man får ju passa på ;)

Har precis ätit fruktsallad och de satt som en smäck! Elin somna ve halv 9 och då va hon TRÖTT, iof inte så konstigt har ju vart på förskolan nästan varje dag denna veckan och idag var vi ju i tanum och härja :)

Ikväll blir de till och kolla på tvn.

Over and out
Marielle

dagen som gått..

14 januari 2010



Hallelåja..
Dagen började med att jag lämnade Elin på förskolan, hon gick in å började leka direkt som hon brukar göra. Sen tog jag mig en uppfriskande promenad hem. Sen blev de till att gå till Tina och Melvin där de vankades frukost sen kaffe och sockerkaka och sen pizza till lunch, hehe mätt och go var jag när jag gick därifrån iallafall.
Gick ner till förskolan och hämtade Elin och åkte med mamma hem.
Jag och Elin har även vart ute och åkt pulka med Tina och Melvin, dom tycker de är så kul så man får passa på nu när snön är framme.

Imorn ska jag och Elin ta tåget till Johanna och Alicia, vi ska gå en sväng till öppna förskolan och sen ta en fika och tjöta. Va ett tag sen vi träffades och jag ser fram emot att få träffa dom imorn!

Just nu sitter jag och äter fruktsallad, mums :) bättre än godis iallafall. Som jag nämt tidigare så ska jag försöka börja träna och kanske äta lite bättre så man kanske går ner några kilo, känner att de är behövligt.

nu ska jag återgå till tv:n igen.
Talas

Marielle

du gör mig ledsen..

14 januari 2010




Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen.. känner mig så vilsen,förvirrad och ensam.. varför händer allt detta just mig, jag vet inte om jag kommer klara av de.. de tar på krafterna.. men jag kämpar, för Elins skull.. Hon är mitt ALLT!


Ta dig i kragen!

Ett paket kondition tack!

13 januari 2010



Hej!
Har hämtat Elin på förskolan för en stund sen. Fick mig en härlig promenad som var mer än behövlig. Känns ganska gött och gå lite för sig själv och rensa tankarna lite. Måste verkligen komma igång och träna känner jag, konditionen är allt annat än på topp. Pappa har ju två träningsmaskiner nere i källaren som bara står och samlar damm, dom kanske man skulle testa på några dagar i veckan.
Så om nån är på och promenera eller pröva maskinerna  nere i källaren med mig så hör av er J

Medans Elin var på förskolan har jag grejat här hemma, nu är allt va jul heter  borta,de känns gött.
Sen så är de ju onsdag idag och de betyder tvättdags. Inte så kul men de måste göras och de är ganska gött när de är klart.


Talas senare

Pöss


....

"jag tycker att du är så himla stark"

Tack, dom orden gör att jag kämpar vidare.






Återkommer senare..

Ibland önska jag att jag var en kille asså..

12 januari 2010



Usch, hatar verkligen pms, ligger dubbelvikt på golvet ibland så ont de gör.. Ibland önska jag att jag var en kille asså.. Men bara en gång i månaden :P

Nu har jag nattat Elin iallafall, hon somna som en stock! Imorn ska hon upp tidigt för och bege sig till förskolan igen. Lång dag imorn, hon ska sova nere på förskolan me, men de brukar gå galant! När jag lämnar henne på morgonen så är de knappt hon vinkar hejdå til mig, hon springer in till alla andra och börjar leka direkt! haha sikken onge! Men jag ska inte klaga, vem vet de kan ju ändra sig...


Imorn när Elin är på förskolan hade jag tänkt och ta undan ljusstakarna och stjärnorna i fönstren, är trött påt nu!
Måste bära ner lådorna me tomtar också. Sen blir de till och söka jobb me. Får hoppas på att de dyker upp något snart.

Nu ska jag ta mig lite kvällsmat.
Hörs imorn!

Marielle

Första blogginlägget

12 Januari 2010



Hallelåja


Just nu sitter jag och kollar på tv. Har precis smäckt i mig tonfiskomelett och lagt Elin så hon får sova lite midda :)
Hon har vart på förskolan idag, dom hade vart i gympasalen och sprungit av sig lite.
Hon "pratar" som en galning nu, önskar att jag förstog va hon sa men men de kommer snart tror jag. Hon kan ju säga hej, blöja, tack, höna, mamma, gris, ringa och de känns som om de kommer ett nytt ord varje dag :) Mitt lilla charmtroll :) 

Återkommer senare ikväll me lite uppdatering:)



Pussåpillvartduvill

Marri


Välkommen till min nya blogg!

Sedärja,du hitta hit.
Ja då har man tydligen skaffat blogg.

RSS 2.0